رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند

نشست سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در تهران

نشست سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD روز دوشنبه در تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در دوران ریاست بر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD به اطلاع سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو رسید.

 

در این نشست که روز دوشنبه ۱۸ دی ماه به ریاست معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه مهدی صفری در تهران برگزار شد، مدیرکل همکارهای اقتصادی چندجانبه و بین‌المللی این وزارتخانه به تشریح فعالیت‌های این مجمع از زمان تأسیس در سال ۲۰۰۲ پرداخت و دیپلمات‌های حاضر نظرات خود درباره راه‌های ارتقای همکاری‌ها را بیان کردند.

 

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در سال ۲۰۰۲ تشکیل شد. ۳۵ کشور شامل ایران، تایلند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، برونئی، سنگاپور، کامبوج، ویتنام، میانمار، لائوس، نپال، روسیه، ترکیه، ژاپن، چین، مغولستان، کره جنوبی، هند، افغانستان، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، بوتان، کویت، بحرین، عربستان، قطر، امارات، عمان، فلسطین، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان اعضای این مجمع هستند که دبیرخانه آن در کویت قرار دارد.

 

ایران از مهرماه ١۴٠٢ به مدت یک سال عهده‌دار ریاست این مجمع شد و نشست وزرای امور خارجه در تهران، نشست روسای اتاق‌های بازرگانی در اصفهان و کنفرانس وزرای گردشگری در یزد از جمله برنامه‌های دوران ریاست ایران بر این مجمع است.

 

از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰، ۹ اجلاس در سطح وزرای خارجه کشورهای عضو به ترتیب در تایلند، چین، پاکستان، قطر، کره جنوبی، قزاقستان، سریلانکا و ایران برگزار شد. ایران در سومین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو در تاریخ ۲۰ ژوئن ۲۰۰۴ در چین رسما به عضویت مجمع پذیرفته شد و در ۱۳۸۸ نیز ریاست آن را بر عهده داشت.

 

در نشست روز دوشنبه گزارش تصویری از جذابیت‌های گردشگری یزد به دلیل اینکه یزد در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ به عنوان پایتخت گردشگری مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا تعیین شده، به نمایش درآمد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار